Professionele autoreiniging voor iedereen

Het in de volksmond poetsen van de auto is in werkelijkheid meer dan het wassen en in de was zetten alleen. Het polijsten van de lak bepaalt het eindresultaat waardoor er een keuze in behandelingen onstaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een standaard polijst behandeling waardoor de lak glad en glanzend wordt. Een nog mooiere optie is om de lak optimaal te herstellen door middel van intensief polijsten. De lak krijgt dan een veel warmere kleur en een diepere glans. Ook voor het interieur zijn er meerdere mogelijkheden om deze te reinigen.

Een greep uit de behandelingen die ik aanbied:

·         Lak: Door reiniging en polijstwerk te combineren ondergaat de lak een ware metamorfose. Kleur en glans                 komen  weer  helemaal terug. Ook oppervlakkige krassen worden hiermee geheel of gedeeltelijk verwijderd.

·         Kunststof: delen zoals dashboard en deurpanelen worden gereinigd zonder dat het glanzend wordt of vet                 aanvoelt.

·         Bekleding: Vieze bekleding is verleden tijd door het nat te reinigen. Met de nieuwste middelen en machines is         de bekleding snel weer schoon en droog.

·         Leder: Lederen bekleding wordt weer fris en egaal van kleur. Door het leer te behandelen wordt crackelee               door uitdroging beperkt.

·         Geur: Vieze geuren, zoals van sigarettenrook of hond, verdwijnen door ozoneren.                                                           Dit werkt tevens desinfecterend.

 ·         Lichtmetalen velgen worden bij mij weer als nieuw.